måndag 3 september 2007

Veckan i korthet

En ofrivillig bloggpaus inträdde i förra veckan på grund av oväntat internethaveri. Vet därför inte i vilken ände jag ska börja så jag här kommer veckan som gick i korta ordalag.
Tisdag Träningen byttes ut till invigning av Corona. Mat och dryck avnjöts - mycket trevligt. Hann även med att träffa A på kvällen.
Onsdag Tackade ja till lägenheten. Promenad med E på kvällen. Var förbi C och hjälpte till med väggdekoration, vilket blev superfint. Väntar spänt på att se hur allt blev till slut.
Torsdag Fick besked om lägenheten! Krånglade lite med bostaden angående uppsägning av den gamla, men det blir bara en vald halv månad med dubbelhyra. Käkade med volleybollgänget på kvällen.
Fredag Tog tag i ångestprylen FPS, vilket kändes bra. Fixade lite mer med bostaden. Svor över internetlöshet hemma. Kräftskiva på jobbet och utgång på Corona. En bra kväll.
Lördag Forskade i den ofrivilliga internetlösheten som visade sig vara att mitt abonnemang huxflux sagt upp sig självt, suck. Träffade J en sväng - härligt! Efter en ganska seg dag blev det sedan städ och tvätt för hela slanten. Det kändes lite som förr.
Söndag Inledde med förmiddagspromenad i regnet och passerade IKSU för träningsplanering. Lagade lite mat, var på Iksu en sväng, handlade och annat praktiskt - en bra avslutning på helgen med andra ord.

Så var det måndag igen och dags för personalmöte - alltid lika spännande. Det känns i alla fall helt underbart att ha tak över huvudet. Det var oerhört stressande att inte veta och att inte ha kontroll jag hoppas att du förstår det.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja, jag saknade dina inlægg, har kikat in ett antal gånger utan ngt nytt hænde. hærligt att du ær tillbaka.. :-) kramkram, hørs snart